sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kuvapäivitys

Kun vihdoin sain kuvia koneelle, niin tehdäänpä blogipäivitys. 22.7. aita näytti tältä. Jo tuohon korkeuteen kiviä nostettaessa saa olla tarkkana, ettei satuta itseään. Ajateltiin, että kivet pienenevät ylöspäin mennessä, mutta ei se ihan niin menekään, joten aidan tekeminen käy pikkuhiljaa ihan työstä. Lisäksi ongelmapaikkojen kanssa saa taistella ja arpoa enemmänkin.

Hauis hommiin!

Mikä kivi tuohon muka menee?

5.8. aita näyttää jo seuraavien kuvien mukaiselta. Ensimmäisen kuvan vasemman reunan ison kiven vieressä on jo muutama lakikorkeuden tavoittanut kivi, samoin toisessa päässä ison kiven vieressä ja taitaa keskivaiheillakin olla täyskorkeaa aitaa näkyvillä. Ei likikään valmis vielä, mutta antaa toivoa kyllä. Seuraava kahden tolppakiven väli on jäänyt tästä jälkeen, keskityimme tänään tämän välin työstämiseen.

Harjakaisten paikka?

Vielä on rakennettavaa

Seuraavaksi haemme (taas) pihan laitamilta lisää sopivia kiviä ylätason rakentamiseksi. Ja suunnittelemme edellisessä postauksessa pohdittua reunusta maatäytölle leikkialueen reunaan, kollega oli saanut vision jämäkivien käyttämisestä pengerrysreunaksi ja minä ostin ajatuksen saman tien. Nyt pitää vaan hahmotella se tarkemmin. Kunhan sää sallii, on jälleen luvattu sateisia päiviä putkeksi asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti