torstai 9. elokuuta 2012

Puretaas välillä!

Tähän asti on rakennettu aitaa suht tasaisesti tyylillä 'tee reunaa - täytä - tee reunaa - täytä' ja niin edelleen. Nyt ollaan jo lähellä lakikorkeutta, joten isojen kivien kanssa tulee ongelmia korkeussuunnassa. Vähät kohdat, joihin vaivalla metsästä etsimämme järkäleet korkeuden puolesta menevät eivät välttämättä olekaan yhteensopivia kiven muodon kanssa. Eikun purkamaan. Ja kun ottaa pois yhden kiven, joutuu pian ottamaan toisenkin. Ja kas, nyt rojahti läjä täytettä syliin ja apuaaaa - tämä kivi on pakko saada tähän sillä alkuperäistä rakennelmaa ei enää saa takaisin... Ahkerimmalla rakentajalla oli melkein kyynel silmässä, kun monen päivän työ purkautui silmien edessä "vähän kokeillessa". Mutta hyvä siitä tuli ja lopulta korkeutta saatiin kuitenkin lisää ja ehkä jopa tukevampi lopputulos.

Rakentamisen ohessa keskusteltiin taas aidan vierustasta. Kolmas rakentaja heitti kehiin kolmannen idean. Vedetäänkö pitkää tikkua, käytänkö pihan omistajana veto-oikeuttani vai mahdammeko löytää lopulta juuri SEN ratkaisun, joka tuohon parhaiten istuu ja sopii kaikille?

Toisena aiheena keskustelimme päällisestä. Pää on pyörällä lakikorkeuksien, kivilammikoiden, huppujen, dinosauruksenmunien ja muiden keskellä mutta samalla täpistää - ihan kohtakohtakohta on se hetki, että voi sanoa ainakin pätkän aidasta olevan Ihan Oikeasti valmis. Minun oma luonnonkiviaitani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti